21 / 01 / 2022

Bli vår chef!

Är du en erfaren chef som kan kommunikationsbranschen? Vill du vara med och driva och utveckla en växande kommunikationsbyrå? Då kan det här vara jobbet för dig.

Digifix är en digital kommunikationsbyrå som hjälper organisationer och företag att lyckas på nätet. På Digifix arbetar content-specialister, språkkonsulter, digitala marknadsförare, webbutvecklare, formgivare och digitala analytiker tillsammans för att skapa största möjliga värde för våra kunder. Våra kunder består primärt av fackförbund, myndigheter och ideella organisationer.

Digifix har växt de senaste åren och vi är nu tio anställda. För att fortsätta utvecklas vill vi nu stärka våra interna strukturer och arbetssätt, utveckla vår arbetsmiljö och säkerställa medarbetarnas kompetensutveckling. Vi söker nu en byråchef för att leda det arbetet.

Rollen som byråchef är ny på Digifix, och det finns stora möjligheter att själv vara med och utforma tjänsten. Som byråchef är du ansvarig för det dagliga operativa arbetet på Digifix. Det innebär bland annat att kvalitetssäkra leveranser i våra projekt och säkerställa att projekten genomförs på ett bra sätt. I rollen har du ett nära samarbete med både vd och medarbetare på Digifix.

Byråchefen är tillsammans med Digifix vd ansvarig för att

 • planera beläggning av konsulter samt fördela uppdrag
 • skriva offerter
 • sköta rekrytering av personal.

Byråchefen är också personalchef på Digifix. Det innebär att du är ansvarig för att

 • säkerställa en god arbetsmiljö (med vd som ytterst ansvarig)
 • driva och utveckla arbetsmiljöarbetet på Digifix (tillsammans med arbetsmiljöombud)
 • säkerställa kompetensutveckling för medarbetarna
 • ha lönesamtal och sätta löner
 • ha utvecklingssamtal med medarbetarna.

Om dig

Vi söker dig som

 • har minst 3 års erfarenhet som chef med personalansvar
 • har dokumenterad erfarenhet av strukturerat arbetsmiljöarbete
 • har bred kunskap om digital kommunikation.

Vi ser det som meriterande om du själv tidigare drivit företag.

Om oss

Digifix tycker om att arbeta med idéburen verksamhet som på något sätt gör samhället lite bättre. Bland våra kunder finns primärt fackliga organisationer, intresseorganisationer, myndigheter och medlemsägda företag. I dagsläget är vi tio fast anställda men vi samarbetar ofta även med underkonsulter i våra projekt. Hos oss får du kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag – och synnerligen kompetenta och trevliga kollegor. Vi sitter på The Park Södra, ett co-working space ett stenkast från Södra station.

Sök nu!

Hör av dig till gustav@digifix.se med cv och personligt brev samt löneanspråk. Vi genomför intervjuer löpande, så vänta inte med att söka om du är intresserad av tjänsten.

Gustav Julander

Vd och digital kommunikatör

E-post: gustav@digifix.se

Tel: 076 305 36 66