Redaktionellt stöd på dina villkor

Har ni fler digitala kanaler än ni kan hantera? Har er webbredaktör hastigt sagt upp sig? Behöver ni hjälp att förvalta ett kampanjkonto på Instagram som fallit mellan stolarna? Ta hjälp av Redaktörsakuten!

Redaktörsakuten innebär att ni som kund får löpande stöd med redaktörsarbetet för olika digitala kanaler. Ni kan helt anpassa volymen efter behov och budget. Någon månad kanske behoven är stora, månaden efter har ni inga behov alls.

Åt våra kunder skapar vi idag innehåll på Facebook, Instagram och Twitter. Vi förvaltar flera webbplatser och sköter ett antal nyhetsbrev. Vi stöttar i pressarbete och hoppar in som webbredaktörer.

Som kund har ni en ansvarig redaktör som ni alltid kontaktar och som är ansvarig för er kanal. Men vi som arbetar på Digifix har olika spetskompetenser. Genom Redaktörsakuten får ni tillgång till följande kompetenser:

  • Innehållsproducenter. Våra medarbetare är examinerade språkkonsulter och experter på att skriva målgruppsanpassade och effektiva texter för alla digitala kanaler.
  • Seniora projektledare med stor vana att leda webbprojekt. Kan bistå med alla typer av tekniska frågor kring webben och i kontakten med webbleverantören.
  • Digitala strateger med gedigen erfarenhet av att optimera arbetet i digitala kanaler.

Gustav Julander

Vd och digital kommunikatör

E-post: gustav@digifix.se

Tel: 076 305 36 66

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.